EN 

Kvietimas: „Imigracijos ir trečiųjų šalių piliečių integracijos srityje dirbančių organizacijų forumas“

Lietuvos socialinių tyrimų centras kartu su partneriu Lygių galimybių plėtros centru, įgyvendindami Europos integracijos fondo remiamą projektą „Migracijos informacijos ir bendradarbiavimo platforma“, maloniai kviečia į „Imigracijos ir trečiųjų šalių piliečių integracijos srityje dirbančių organizacijų forumą“, kuris vyks š.m. gegužės 17 d. „Riterio krantas“ viešbutyje, Gratiškių km., Trakų raj. (http://www.riteriokrantas.lt/lt/kontaktai)

Forumas skirtas specialistams, ekspertams ir mokslininkams, dirbantiems imigracijos ir trečiųjų šalių piliečių (TŠP) integracijos srityje. Forumo tikslas – skatinti konsultacinės platformos kūrimąsi TŠP integracijos klausimais. Jame bus aptartos pastarųjų metų imigracijos ir TŠP integracijos tendencijos, pristatyti tyrimai ir vykdytų projektų įžvalgos bei gerosios Lietuvos ir užsienio šalių praktikos. Forume bus sudarytos sąlygos susitikti su kolegomis iš įvairių institucijų ir regionų, apsikeisti profesinės veiklos sukaupta patirtimi ir aptarti projekte nuveikto darbo rezultatus.

Forumo išlaidas (maitinimą) padengia organizatoriai. Forumo dalyviams, atvykstantiems iš miestų nutolusių daugiau nei 100 km. padengiama nakvynė gegužės 16 d.

Apie savo dalyvavimą prašome pranešti iki š.m. balandžio 30 d. tel. (8-5) 2335380 arba el.paštu info@gap.lt  Nesant galimybei atvykti, maloniai prašome pasiūlyti dalyvauti jūsų kolegoms.

Forumo programa.

Category: Naujienos · Tags:

Comments are closed.